Udsættelse af tournéer

 

Kære billetkøber
 
Grundet den drastiske forværring af situationen vedrørende COVID 19 (Coronavirus) i Danmark samt regeringens retningslinjer, udsætter CSB alle tournéer med opstart i marts måned med øjeblikkelig virkning.

Følgende tournéer udsættes:

The Greatest Love of All - a Tribute to Whitney Houston (12.03.-04.04)

The Kilkennys (25.03.-05.04.)

Blake & Ann Mette Elten (17.-28.03.)

Nye datoer og billetter
Vi annoncerer nye datoer for tournéerne, så snart det er os muligt. Billetter, der er købt til de oprindelige koncerter, kan stadig anvendes på ny dato i samme koncerthus/kirke. Du vil modtage nærmere information fra din billetudbyder.

For at kunne håndtere de mange henvendelser, beder vi alle, der har købt billetter til ovenstående koncerter om IKKE at kontakte os telefonisk – men derimod afvente de informationer som billetudbyderne udsender løbende pr. mail.

Refundering af billetter
Staten har offentliggjort, at man vil kompensere arrangører, der rammes af udsættelser (eller aflysninger), sådan som vi nu må gøre med de tre tournéer. Ved disse udsættelser rammes alle hårdt økonomisk. Vi beder derfor indtrængende alle billetkøbere om at væbne sig med tålmodighed, da ingen ikke vil være i stand til at give refusion for billetter, før kompensationen fra staten er modtaget.

Vi beder alle forstå alvoren i denne ekstraordinære situation, som hele Danmark står i – og dermed også for vores udsættelse af tournéerne.

Vi ser frem til at kunne afholde koncerterne, når situationen igen er normaliseret.

 

CSB Island Entertainment