The Magical Music of Harry Potter

Den bedste music fra Harry Potter-filmene og musicalen fremført af London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra

 

Harry Potter-filmene er nogle af de mest succesfulde biograffilm. De er baseret på de lige så populære bøger af J. K. Rowling. Og derfor kender alle børn og unge Harry Potter og den magiske verden, der er danne rammerne i fortællingen om Harry Potter. Den prisvindende filmmusik præsenteres nu som en koncert med besøg af en af Weasley brødrene, stjernesolister, kor og symfoniorkester, der vil sætte liv Harry Potters magiske musik. 

En unik oplevelse
Koncerten byder på de største musikalske øjeblikke i fortællingen om Harry Potter. Publikumsfavoritterne, medlem af Weasley-familien, gør koncerten uforglemmelig med al slags sjov og god humor. Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i den farlige verden af tryllekunstnere. Denne magiske verden bliver fortryllet af den mest avancerede teknologi inden for lys, lyd og laser-iscenesættelse, der vil efterlade enhver med gåsehud. De visuelle og magiske effekter vil få hjerterne hos alle Harry Potter-fans slå lidt hurtigere.

Programmet inkluderer film-soundtracks fra fire gange Oscar-vinder John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Oscar-vinder Alexander Desplat samt den bedste musik fra teaterstykket "Harry Potter and the Cursed Child". Teaterstykket, er betragtes verdens bedste, har modtaget mange priser i London og New York. 

Musikken 
Publikum vil opleve musikken fra "Best of Harry Potter", der er baseret på alle otte film og de musikalske værker skrevet af fire talentfulde komponister:
John Williams (Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park) komponerede musikken til de tre første film, som det berømte ”Hedwig's Theme”, tema melodien til Harry Potter-filmene og Double Trouble - det klassiske Hogwarts-motiv med et børnekor, som samt den sjove ”Aunt Marges Waltz” and ”Witches, Wands and Wizards”. 
Patrick Doyle har komponeret "Hogwarts Hymn" fra den fjerde Harry Potter-film bringer publikum ind i den mystiske og mørke verden af Triwizard-turneringen. 
Nicholas Hooper står bag "Dumbledores Farewell" i den femte og sjette Harry Potter-film. Han hjalp til med at forme og modne Harry Potter-musikken. 
Alexandre Desplat, komponist til musikken til de sidste to værker af filmserien, har skabt en storslået og uforglemmelig afsluttende og musikalsk oplevelse med bl.a. "Lily`s Theme".

Special Guests 
CHRIS RANKIN
Christopher William Rankin blev berømt for sin rolle som den bossige og perfektionist Percy Weasley, Ron Weasleys ældre bror. Ifølge Rankin har han og Percy imidlertid ikke meget til fælles - kun den stærke følelse af perfektion og det rødlige hår gælder for begge. På tv optrådte Rankin som "Waring" i BBC-produktionen The Rotter's Club og som "Henry Evelyn Wood" i Victoria Cross Heroes. Han har også været gæst i adskillige tv-shows, såsom Newsround og Ministry of Mayhem. Chris Rankin optrådte også med stor succes i Askepot som "Dandini". I 2016 spillede han Mycroft Holmes i Sherlock-parodien på YouTube-kanalen Hillywood.

ROB LAKE
Rob Lake er en verdensomspændende kendt og succesrig tryllekunstner og illusionist. Han tryllebinder hvert publikum med sin interaktive forestilling. Ud over sine egne shows over hele verden er Lake også involveret i film- og musikproduktioner. Han har desuden skabt mange specialeffekter til The Wizard of Oz, Phantom of the Opera and Beauty and the Beast. Rob Lake er også en hyppig gæst på tv. I 2018 gik han endda til finalen i talentprogrammet America's Got Talent. Han har præsenteret sine magiske shows i USA, Japan, Australien, Europa og Thailand. Han er regelmæssigt berømt for at omdanne koncertsale, kasinoer og teatre til parallelle verdener og har allerede modtaget flere priser for sit ekstraordinære talent. Mr. Lake fortryller publikum og skaber ægte magi.

Producent: The Star Entertainment Group