Legacy, Celebrating the Music of THE BEE GEES

FEATURING ROBIN-JOHN GIBB. SPECIAL GUEST: BLUE WEAVER

 

You Should Be Dancing, If I can’t have you, Night Fever, I Started a Joke, Stayin’ alive, Massachusetts, Tragedy, Emotion, How Deep is your Love, Love you inside out, To Love Somebody, More than a Woman, Fanny (Be tender with my love) og mange flere af Bee Gees legendariske hits vil blive genoplivet til et brag af en hyldestkoncert, når Legacy, Celebrating the Music of THE BEE GEES besøger Danmark og Sverige.

Denne hyldest til The Bee Gees og Gibb-brødrene leveres af ”The Italien Bee Gees” som består af de tre brødre Pascuale, David og Walter Egiziano. De har fået stor anerkendelse for deres autentiske og respektfulde versioner af The Bee Gees’ repertoire og deres originale lyd! Ifølge Robin-John Gibb (søn af Robin Gibb) så overbevisende, at han har valgt at samarbejde med brødrene og blive producer på showet, som ifølge ham selv er den retmæssige hyldest til hans far og onkler. Robin-John Gibb er selv en talentfuld musiker, og han vil deltage på scenen sammen med bandet.

Den legendariske keyboardspiller, Blue Weaver - der var medlem af The Bee Gees og medforfatter på flere hits - har være en del af Legacy, Celebrating the Music of THE BEE GEES i otte år og vil også spille keyboard til koncerterne i Danmark og Sverige.

Der er i sandhed lagt op til et brag af en dansefest med alle de velkendte og elskede hits fra The Bee Gees’ storhedstid, hvor Egiziano brødrenes passion og kærlighed til Bee Gees kan mærkes helt ned på bagerste række.