Helmut Lotti

 
Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra
 
Det er med et nyt album i kufferten, at Helmut Lotti er tilbage i Danmark i foråret 2019.
 
Helmut Lotti og The Golden Symphonic Orchestra bestående af 22 musikere har netop afsluttet en meget anerkendt og succesfuld ”Comeback Tour” i Tyskland, Østrig, Schweiz og Skandinavien - med mere end 50 koncerter alene i Tyskland.Samtidigt har Helmut Lotti arbejdet på sit nye album, som udgives efteråret 2018.
 
Helmut Lotti bevæger sig med stor succes mellem de musikalske genrer. I mere end 25 år har han med fortolket og overskredet alle genrer og kulturelle grænser som en innovativ musikambassadør. Den internationale belgisk fødte
stjerne har modtaget adskillige priser, herunder Golden Camera og to ECHO Awards. Han har sunget duetter med Andrea Bocelli, Montserrat Caballé, Eros Ramazzotti, Placido Domingo, Sarah Brightman og Cliff Richard. Hans solgte albums skal tælles i millioner og han har modtaget et utal af priser. Lotti har givet udsolgte koncerter på fornemme musikalske adresser som Bruxelles’ Vorst Nationaal, Lanxess Arena i Köln, Koncerthuset i Wien, den berømte L'Olympia i Paris, Avery Fisher Hall i New York og Lyric Theatre i Sydney.
I 2016 fejrede Helmut Lotti sin tilbagevenden efter en musikalsk pause med "The Comeback Album".