The Rubettes featuring Bill Hurd

 

Der er lagt op til fællessang i Aalborghallen fredag 29. september, når to af 70’ernes musiklegender, rocksangerinden Suzi Quatro og bandet The Rubettes, giver en fælles koncert, der indeholder alle deres kendte 70’er hits.

Suzi Quatro var en af 70’ernes helt store rocksangerinder og lå i toppen af hitlisterne gang på gang, fra hun fik sit første gennembrud i 1973 med hittet Can the Can, der solgte over 2,5 mio. plader verden over.Hendes duet 'Stumblin’ In' med Chris Norman fra Smokie blev ligeledes en topsællert, og i dag har hun solgt mere end 55 mio. plader på verdensplan.

The Rubettes hittede bl.a. med sangen 'Sugar Baby Love'. Hittet lå nummer 1 i hele fire uger, da det udkom, og det blev solgt i mere end 3 mio. eksemplarer over hele verden.Det engelske popband The Rubettes blev dannet i 1973, og de blev hurtigt kendte for deres fremtoning på scenen i hvide jakkesæt og stofkasketter. Bandet stod også bag kendte hits som Tonight, Juke Box Jive og I Can Do It. 

Bill Hurd, der er frontfigur i The Rubettes, har tidligere spillet med i Suzi Quatros band, og spillede blandt andet også med på hendes hits Stumblin’ In og She’s in Love With You i 70’erne.

Det bliver derfor ikke ukendt for de to 70’er legender at drage til Aalborg sammen og give en stemningsfuld og nostalgisk koncert med alle deres største hits.