Sound Of Christmas

Med Maria Lucia, Annette Heick & Mikkel Schrøder

 
CSB præsenterer nu et nyt alternativ til de velkendte juleshows. Her er tale om et ekvilibristisk hold af sangere, musikere og dansere, som jonglerer med de gamle julesange og giver traditionen et nyt skær, som taler til børnefamilierne og de yngre generationer – uden dog at lade det ældre publikum i stikken.
6 venner fylder scenen med en akustisk lyd og en bevægende og somme tider morsom koreografi, hvor der er plads til mange overraskelser. Sange som ”Kender I den om Rudolph”, ”Jinglebells”, ”Rocking around the Christmas Tree” og ”På loftet sidder nissen” smelter sammen i en 4 stemmig klang og tilsættes stepdans, og Bob Dylans morsomme julemandssang er oversat til dansk og udfordrer publikum i et billed univers, som alle kan være med på.
Der er med andre ord lagt nogle særlige pakker under juletræet i 2018, og flere af dem indeholder overraskelser, som ingen før har set i Danmark.
I forgrunden befinder sig Annette Heick, Mikkel Schrøder og Maria Lucia.
Med sig har de Andreas Lund (guitar) og Mikkel Riber (bas) begge fast inventar i DR’s symfoniorkester men også kendt fra diverse store pop acts. Og så er Albin Ljungqvist med som det kreative drys sne – Albin er showproducer på Wallmans i København men har også deltaget i Dansk Melodi Grand Prix som solist.
Showet er instrueret af Jan Hertz.