Sissel Kyrkjebø

SISSELS JUL 2019

 

Sissels Jul 2019

-Sissel har en stemme som får floder til at flyder over. Sådan skrev en stor dansk avis sin anmeldelse af en af Sissels koncerter.

Udover stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler, hun synger direkte til dig og bare dig.

Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en af de mest eftertragtede artister i verden, og ikke mindst en artist, som mange andre artister ønsker at arbejde sammen med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den aller første julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og jul har der været meget af for Sissel, både som plade – og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden -  en rekord der bliver vanskelig at slå.

Sissels jul 2018 blev en stor succes med udsolgte koncerter over hele Norden inklusiv 8 danske koncerter i 6 byer.

Årets juleturné bliver endnu større og Sissel kommer på besøg i Norge, Sverige og Danmark  med Danmarks premiere i Musikhuset Esbjerg 30. november og afslutning i Musikhuset Aarhus 21. december.

I Danmark spiller hun i flg. byer:

30 nov – Musikhuset Esbjerg www.mhe.dk

14 dec – Herning Kongrescenter www.mch.dk

15 dec – Tinghallen Viborg www.tinghallen.dk

16 dec – Arena Nord Frederikshavn www.arenanord.dk

17 dec – Aalborg Kongres & Kultur Center www.akkc.dk

19 dec – Operaen København www.ticketmaster.dk

20 dec – Værket Randers www.vaerket.dk

21 dec – Musikhuset Aarhus www.musikhusetaarhus.dk

 

Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul – og gospel perler, sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum Norden rundt.