Sissel Kyrkjebø

SISSELS JUL 2017

 

Sissel Kyrkjebø annoncerer stor nordisk juleturné i 2017

Sissel Kyrkjebø vender tilbage med en lang række julekoncerter i hele Norden - SISSELS JUL 2017. Med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge inviterer hun til en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul – og gospel perler.
Billetsalget i Danmark starter torsdag den 4. maj.

Sissel har en stemme som får floder til at flyder over. Sådan skrev en stor dansk avis sin anmeldelse af en af Sissels koncerter. I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler hun synger direkte til dig, og bare dig. Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en af de mest eftertragtede artister i verden, og ikke mindst en artist mange andre artister ønsker at samarbejde med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker. 

 

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den første julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og jul har der været meget af for Sissel, både som plade – og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden.

Sissels jul 2016 var stor succes med udsolgte koncerter over hele Norden inklusiv 5 danske koncerter. Juleturnéen for 2017 bliver endnu større, her vil Sissel besøge både Norge, Sverige, Danmark og Island med premiere i Gøteborg 22. november og afslutning i Reykjavik 20. december.

I Danmark spiller hun i flg. byer:

10 dec kl. 20.00 - Odeon Odense 
11 dec kl. 17.30 - Operaen København (EKSTRA KONCERT)
11 dec kl. 20.00 - Operaen København 
12 dec kl. 20.00 – MCH Herning Kongrescenter
13 dec kl. 20.00 - Aalborg Kongres & Kultur Center
14 dec kl. 20.00 - Musikhuset Aarhus

Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul – og gospel perler, sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum Norden rundt.

Bandet

US: Tim Carmon – orgel, vokal, perc, mm (Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder, Bob Dylan m.fl.)

UK: Wayne Hernandez - vokal(Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.)

UK: Sam White - vokal (Duran Duran, David Gray & Annie Lennox m.fl.),

UK: Phebe Edwards - vokal (Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown, Jessie J m.fl.).

NO:  Steffen Isaksen – piano og keyboard.

NO:  Håvard Bendiksen – gitarer, trekkspill mm.

NO: Gjermund Silset – bass.