Simply Red

Britiske Simply Red bliver hovednavnet til Musikteatret Holstebros Open Air den 19. august 2022. Billetsalget til koncerten med det populære popband er gået i gang.

 

Når sommerferien er slut for de fleste og byen igen summer af liv, holder Musikteatret Holstebro sædvanen tro Open Air-koncerter på pladsen foran teatret - og i år er det intet mindre end Simply Red, der er hovednavnet til koncerten den 19. august. 

Det ikoniske britiske popband gæster Danmark i forbindelse med sin Summer 2022 Tour og har i den forbindelse lovet at finde det helt tunge musikalske skyts frem og levere deres klassiske hits fra en stjernespækket karriere med sange som 'Stars', 'Holding Back The Years', ' Fairground 'og' Money's Too Tight To Mention 'samt nogle rå og sjælfulde nye grooves.  

- En af vores visioner med Open Air er selvfølgelig at skabe den fede festivalstemning midt i Holstebro, og hver sommer give vores gæster en fed oplevelse. Samtidig går vi benhårdt efter hvert år at præsentere et internationalt topnavn, og det må man siger at Simply Red er; hyldet som en af de mest succesrige britiske live-acts nogensinde, siger direktør for Musikteatret Anders Jørgensen, som er sikker på, at der vil blive rift om billetterne. 

Det er ægte og sjovt 

- Jeg vil have dem til at nyde at spille, for et engageret publikum, og at alle lægger hjerte i det. Det handler om at fange groovet, siger Hucknall. 

- Jeg ser frem til at spille det live, fordi det er ægte, siger Hucknall om den kommende plade; 

- Jeg vil have det sjovt. 

Og det er ingen tvivl om, at publikum også vil få det sjovt, når Musikteatret Holstebro blænder op for Open Air den 19. august, hvor Simply Red i øvrigt får selskab af et supportband, der bliver afsløret senere. Koncerten starter kl. 19.00 - dørene åbned kl. 17.00.

Det officielle billetsalg begynder den 22. november med Early Bird priser til 495 kr. frem til d. 31 december. Man kan også købe billetter ved døren, hvis der ikke er udsolgt. Her vil prisen være 700 kr. 

For yderligere oplysninger kontakt: 

Carsten Svoldgaard: cs@csb.dk

Lise Aarøe Christiansen. laa@csb.dk