Semino Rossi

Ein Teil Von Mir - Die Turnee Zum Neuen Album

 

Semino Rossi – Ein Teil von mir – Die Tournee zum neuen Album


De senere års største stjerne på schlagerscenen er uden tvivl argentineren Semino Rossi. Han er så efterspurgt, at kalenderen for næste år er ved at være booket. Han gæster Odense, Aalborg & Sønderborg  i april 2018.

Da Semino Rossi for godt 30 år siden gæstede Østrig, blev han budt velkommen i sådan en grad, at Tyrol er blevet hans nye hjemstavn, hvor han har gjort karriere og stiftet familie.

Seminos far var tango danser og sanger, mens moren var musiker, så fra barnsben fik han begge kunstarter ind på rygraden. Han slog først igennem som danser på eliteplan, og har mange mesterskaber i latinamerikansk dans bag sig. I de senere år er det dog musikken, der har trukket det længste strå, og specielt de sidste 15 år har han slået sit navn fast som mesteren inden for sin genre.

Semino Rossi har med sin stemme, sin energi og sit store engagement ramt hjertet i den tyske schlager tradition og givet den ny fremdrift. Med sit høje niveau bærer han arven fra tyske sangere som Heino, Rex Gildo og Roy Black med flere videre. Før dem var Marlene Dietrich den helt store stjerne, så schlagertraditionen bygger på et stærkt fundament med traditioner og en meget lang historie.

Når selv de største spillesteder er udsolgt til sidste plads og Semino Rossis pladeudgivelser kan fylde en halv reol, skaber det helt naturligt fokus på manden, der er centrum for al denne opmærksomhed. At der er en stor fanklub i både Østrig, Schweiz og Tyskland kan ikke undre. Men også Holland, Belgien, Frankrig og nu også Danmark har fanklubber, som dyrker Semino Rossi, ”Schlagernes Gentleman”, og hans musik.

Semino Rossis koncerter er også begyndt at finde vej ind på de danske TV-sendeflader, hvor et større publikum får glæde af mødet med en af vor tids største tysksprogede sanger.