Rhythm of The Dance

 

Rhythm Of The Dance 2018

The National Dance Company of Ireland, byder på eventyrlig underholdning af absolut høj klasse og professionalisme med ”Rhythm of The Dance”. Fans world wide får salen til at bruse, når de klapper og tramper foden i gulvet i takt med danserne til den Celtiske musik i et to timer langt vidunderligt show.

Danserne stjæler det meste af billedet og publikums gunst, omend de akkompagneres af de bedste live musikere og sangere. Det er uden sammenligning magisk, når de på tælling forbliver i formation og til perfektionisme koreograferet flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist.

Showet er en fortolkning af de Irske Celters historie. Traditionel step dans og musik iscenesat med moderne og tidsvarende set, unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer, giver denne forestilling en plads blandt de bedste af slagsen.

Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitars og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de også iblandt selv hele scenen og de 3 unikke vokalister får selv ikke kendere af genren til at forblive fan af irsk musik.

20-25 dansere, sangere og musikere - blandede mænd og kvinder, tager pusten fra dig fra start til slut. Rhythm of The Dance glæder sig til at optræde for dansk publikum igen - gå ikke glip af dette humørløftende vidunderlige show, når de kommer til Danmark i 2018.