Liverpool FC Legends On Tour

En fantastisk fan-oplevelse

 

Er din favorit sang ”You’ll never walk alone”? Og har du et bankende ”Reds” hjerte? Til oktober er du inviteret til et arrangement i særklasse sammen med fodboldklubben Liverpool FC. Glæd dig til at møde nogle af de nulevende Liverpool-legender som Ray Clemence, John Aldridge og Bruce Grobbelaar og hør om den unikke klub og fans, når de interviewes af Esben Suurballe Christensen.


Liverpool FC
”Allez, Allez, Allez” – sådan lød det, da Liverpool vandt Champions League trofæet for sjette gang i klubbens historie. Det blev kulminationen af en helt fantastisk sæson, hvor Jürgen Klopp og spillerne fik sat et storslået punktum for en helt fantastisk sæson. Ikke nok med at klubben vandt Champions League - flere eksperter spår, at denne sæson er startskuddet på endnu en fantastisk epoke i klubbens historie.

Man må sige, at denne populære fodboldklub kan prale af at have oplevet mange store sejre og helte, men med det søde kommer også det sure. For klubben har også været igennem store nederlag og skurke, som huskes. Dog har klubbens fans altid stået holdet bi – for på Anfield går man aldrig alene.