Disco Tango - Grand Prix Galla

Hits fra de sidste 50 år

 

Publikum kan se frem til at opleve et gensyn med alle de bedste grandprix-hits fra både ind- og udland, når det storslåede gallashow kommer til Aalborg.  
Fly on the Wings of Love, Waterloo, Euphoria, Congratulations, Lige Der Hvor Hjertet Slår, Vi Maler Byen Rød og mange flere af de bedste sange fra de sidste 50 år kan opleves i et spektakulært show.   
Showet fejrer 40 året for Danmarks deltagelse i det internationale Melodi Grand Prix, hvilket selvfølgelig gøres i allerbedste grandprix-stil med musik, gode historier, masser af konfetti og en imponerende scenografi.

Herligheden leveres af den rutinerede grandprix-vært Annette Heick sammen med en række gæstesolister som Lonnie Devantier, Bryan Rice m. fl.  
Konferencier aftenen igennem og DJ efter showet er Henrik Milling, som også altid er at finde bag pulten ved de officielle Grand Prix afterparties. 

Et stort orkester under ledelse af Henrik Krogsgaard, og en gruppe talentfulde dansere vil skabe den helt rette grandprix stemning, når Danmarks største Grand Prix hyldest løber af stablen og sætter gang i en fest i fællessangens tegn.  
Medvirkende: Annette Heick, Emmelie De Forrest, Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryan Rice samt Henrik Krogsgaards orkester 
Konferencier og DJ: Henrik Milling
Producent: CSB Island Entertainment